Roel Wennekes (Huisarts)

Roel Wennekes startte op 1 april 1992 als huisarts in Zandweg-Oostwaard, eerst op de van Lingelaan en 2 jaar later op de IJsvogel. De praktijk was daar 25 jaar gevestigd in een pand naast het woonhuis, waarin hij met zijn vrouw woont. De wijk was destijds nog in aanbouw en vele nieuwe bewoners zijn sindsdien in de praktijk gekomen.

Lees meer

Marijn van de Meent (Waarnemend huisarts)

Marijn van de Meent is sinds 1 januari 2011 als vaste waarnemende huisarts werkzaam in de praktijk. Zij werkt op maandag, woensdag en donderdag.

Lees meer

Henriëtte van der Rijst (Praktijkassistente)

Henriëtte werkt sinds september 2010 als assistente in de praktijk. Zij werkt op dinsdag, woensdag en vrijdag.

Lees meer

Gracia Boekhout (Praktijkassistente)

Gracia Boekhout werkt sinds juli 2016 als assistente in de praktijk.  Samen met Henriëtte is zij  het eerste aanspreekpunt voor al uw vragen, wensen en op-/of aanmerkingen. Gracia werkt op dinsdag en op woensdag.

Lees meer

Ada van Oostrum (POH-SOMATIEK)

Ada werkt sinds maart 2012 als assistente in de praktijk. In januari 2019 is zij begonnen met de opleiding tot praktijkondersteuner en in juli 2020 hoopt zij hiervoor haar diploma te krijgen.

Lees meer

Hilly Boersma (POH-SOMATIEK)

Hilly Boersma is praktijkondersteuner in de praktijk. Dit houdt in dat u bij haar terecht kunt in geval van hoge bloeddruk, chronische ziekten als  hart- en vaatziekten, diabetes en longziekten (astma/copd).  Ook kan ze u begeleiden bij het stoppen met roken. Zij is aanwezig op de maandag. Via de doktersassistente kunt u een afspraak met haar maken. 

Lees meer

Eveline Goedendorp (POH-SOMATIEK)

Eveline werkt sinds november 2019 als praktijkondersteuner in de praktijk. Zij heeft de werkzaamheden van Annelies Reinders overgenomen, nadat Annelies als dementieconsulent in Maarssen-dorp is gaan werken. Eveline heeft als aandachtsgebied de zorg voor ouderen en begeleidt daarnaast ook patiënten met diabetes, hart- en vaatziekten en astma/COPD. Zij heeft veel ervaring als geriatrisch verpleegkundige in het ziekenhuis en volgt nu de aanvullende opleiding tot praktijkondersteuner.

Lees meer

Joek Veldman (Poh-ggz)

Joek Veldman werkt als praktijkondersteuner huisartsenzorg voor psychische problematiek (zogenaamde POH-GGZ) in de praktijk. Hij heeft uitgebreide ervaring als hulpverlener bij Indigo en Altrecht in Utrecht.

Lees meer

Carina Post (POH-GGZ Jeugd)

Carina Post werkt als praktijkondersteuner huisartsenzorg voor psychische problemen bij kinderen (POH GGZ Jeugd).

lees meer